Barion Pixel

Használd július 31-ig az ÚJSZÜLETIK kuponkódot 20% kedvezményért az online kurzusokra!

Ciklusszinkron Női Jóga – online kurzus

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
5.990 Ft
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

Szia, Kedves!

Köszöntelek a Ciklusszinkron Női Jóga online kurzus felületén! Boldog vagyok, hogy itt vagy!

Az 5 hetes online Ciklusszinkron Tanfolyamon közelebb kerülhetsz a ciklikus működésedhez, valamint holisztikus eszközöket elsajátítva állíthatod vissza a női egyensúlyodat, kapcsolódhatsz női erődhöz és szabadíthatod fel ezáltal önmagad a nőiségedben.

Ezen a felületen fogod megtalálni a tanfolyamunk alkalmainak felvételeit, valamint a tanfolyami jegyzeteket, segédanyagokat, és az extra anyagokat is ide töltöm fel a tanfolyam során.

Szeretettel várlak a privát Facebook csoportunkba is, ahol a közvetlenül tudunk kapcsolódni, ahol megoszthatod az érzéseidet, tapasztalataidat is a tanfolyammal kapcsolatban. A csoportot itt éred el: https://www.facebook.com/groups/2624934357667419/ – ‘Hold Krónikák Ciklusszinkron – Tanfolyami csoport (2024. április-május)’ néven.

Jövök Veled, már alig várom a közös utazásunkat!

Csodálatos átalakulást kívánok!

Vissza a tanfolyamokhoz

Gyakran Ismételt Kérdések

Meddig férek hozzá az online kurzushoz?

A Hold Krónikákon megvásárolt termékekhez, online kurzusokhoz folyamatos, örök hozzáférést kapsz. Így a saját ritmusodban haladhatsz a kurzusokkal.

Hogyan érem el a kurzusokat?

Amikor megvásárolsz egy online kurzust, ezáltal létrehozol egy fiókot az oldalon. Ezen a fiókon keresztül fogod elérni a megvásárolt kurzusaidat a kurzus tanuló felületén.

Mit tartalmaznak a kurzusok?

A kurzusokat minden esetben holisztikus, integrált szemléletben állítom össze, így a kurzusokban általában találhatók előadások, önismereti munkafüzetek, meditációk, relaxációk, női jóga gyakorlások. Az anyagokat általában e-book formátumban, videóként vagy hanganyagként fogod elérni.

Kinek javasoltak a kurzusok?

Ha szeretsz egyénileg, az otthonodból, a saját tempódban fejlődni, tanulni, tapasztalni, az online kurzusok Neked valók! A kurzus feldolgozásában mégsem vagy magadra hagyva, csatlakozhatsz a kurzusokhoz tartozó online közösséghez, valamint bátran fordulhatsz hozzám, amikor szükségét érzed! Az oldalon folyamatosan bővülő kínálatból, többféle témájú online kurzus közül válogathatsz, amelyek átkísérnek Téged a benned zajló változásokon.

Mit jelent az „Ismerkedő kurzusok” kategória? Kinek ajánlott?

Az „Ismerkedő kurzusok” kategóriában olyan rövidebb online kurzusok találhatók, amelyek segítenek belekóstolni az önismeretbe, elindíthatnak az utadon. A minikurzusok általában egy előadásból/jógaórából, egy meditációból, valamint egy önismereti munkafüzetből állnak. Akkor ajánlom, ha még ismerkedsz az önismerettel, a nőiségeddel, és ízelítőt szeretnél kapni a Hold Krónikákon található hosszabb kurzusokból.

Mit jelent az „Elmélyedő kurzusok” kategória? Kinek ajánlott?

Az „Elmélyedő kurzusok” kategóriában hosszabb, komplexebb online kurzusok találhatóak, amelyek segítségével mélyebbre evezhetsz az önismeret terén. Ezekben a kurzusokban bővebb, részletesebb anyagokat találsz, mint a minikurzusokban. Akkor ajánlom, ha úgy érzed, készen állsz elmélyülni egy-egy témában, ehhez segítségül hívnál egy támogató társat, de szívesen haladsz egyénileg ebben, az otthonodból, a saját, egyedi tempódban.

Várandósan is végezhetem a kurzusokat?

Az online kurzusok végezhetők várandósság alatt is, a jógagyakorlásokat kivéve! Ha várandós vagy, a jógagyakorlásokkal kérlek várj a gyermekágyas időszak végéig! A kurzusok többi anyaga viszont már most is hasznos lehet a számodra.

Mikor ellenjavallt a kurzus?

Ha jelenleg pszichiátriai kezelés alatt állsz, kérlek, konzultálj a kezelőorvosoddal, mielőtt belevágsz valamelyik online kurzusba! Továbbá vedd kérlek figyelembe, hogy az online kurzusok nem helyettesítik a pszichoterápiát, az orvosi, pszichiátriai
vizsgálatokat, kezeléseket, instrukciókat!

Továbbá a kurzusokban lévő jógagyakorlások esetén kérlek, hogy vedd figyelembe:

  • Ha várandós vagy, a jógagyakorlásokkal kérlek várj a gyermekágyas időszak végéig! A kurzusok többi anyaga viszont már most is hasznos lehet a számodra.
  • Ha sérülésed, műtéted volt az elmúlt 2 hónapban, kérlek, hogy várj legalább 8 hetet a jógagyakorlással, és kérd az orvosod tanácsát a gyakorlás megkezdése előtt!
Hogyan fizethetek?

Az oldalon bankkártyával, továbbá előre utalással van lehetőséged fizetni.

Miben ad többet egy online kurzus, mint a díjmentes online női közösség?

Az online kurzusokban mindig komplex anyagok és tartalmak sorozatát fogod megtalálni. A kurzusok egy adott téma köré szerveződnek, azt holisztikusan, széleskörűen hivatottak körüljárni. Ezekhez az anyagokhoz folyamatos hozzáférést kapsz a megrendelés után. A díjmentes online női közösségben pedig egy-egy ízelítő programot, relaxációt, jógagyakorlást találhatsz. Olykor ezek csak korlátozott ideig elérhetőek a csoportban.

Maradt még kérdésed?

Ha nem vagy biztos abban, hogy ez Neked való, vagy bármilyen további kérdésed van, akkor írj Nekem üzenetet és én 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek

Várlak egy díjmentes konzultációra

Megismerkedhetünk és átbeszélhetjük, miben lehetek a segítségedre! Az alábbi űrlap segítségével jelentkezz a konzultációra, én pedig hamarosan keresni foglak, hogy egyeztessünk a részletekről.