Barion Pixel

Jelentkezz most a nyári Ciklusszinkron Tanfolyamra!

Díjmentes online női közösség

A Szabad Nők Útja

Díjmentes online női közösség

Neked szól, ha úgy érzed

  • Ismerkedsz már a nőiségeddel, közelednél a szabad női léted felé, és szeretnél egy támogató női közösséghez kapcsolódni ezen az úton.
  • Tetszik, amit a Hold Krónikákon látsz, de még szeretnél egy kis ízelítőt kapni, mielőtt belevágsz egy online kurzusba, egyéni folyamatba vagy eljössz egy programra.

A Szabad Nők Útja online női közösséget Neked álmodtam meg!

Ez a női közösség egy közös tér, ahol eszközöket kapsz a saját magadhoz való kapcsolódáshoz, ahol megtalálhatod a saját erődet, a hangodat, a válaszaidat, valamint az önmagadhoz vezető utat.

Erre van szükségem!

A csoportban lehetőséged lesz

  • ismerkedni a saját nőiségeddel
  • hozzáférni ingyenes tartalmakhoz a holisztikus női egészséggel, a női lét felszabadításával kapcsolatban
  • megtapasztalni, milyen egy megtartó női kör részének lenni
  • hasznos eszközöket, tippeket magaddal vinni
  • ismerkedni azokkal a módszerekkel, amelyekkel az egyéni konzultációkon, a női programokon, valamint az online kurzusokban is találkozhatsz
  • első kézből értesülni a programjaimról, szolgáltatásaimról
  • kapcsolódni, tapasztalatot cserélni más Nőkkel
  • fejleszteni az önismeretedet

A női közösséghez való csatlakozás díjmentes, a belépéshez csak arra kérlek, töltsd ki a tagsági kérdéseket!
Gyere, Kedves, gyűljünk össze, és meséljünk egymásnak!

Csatlakozom

Gyakran Ismételt Kérdések

Miben segít egy női kör?

A női körökben, közösségekben együtt tudunk gyógyulni és fejlődni az önmagunkhoz és az egymáshoz való őszinte és tiszta odafordulásban. Ettől tudunk közösen, egymást támogatva emelkedni. Ez a női körök ereje. Női körbe járni azt jelenti, hogy tükörbe nézhetünk, hogy felszakadhatnak olyan sebek, amelyeket a családunkból, vagy a más Nőkkel, Férfiakkal való kapcsolódásban gyűjtöttünk be. A női körben felszínre jöhet mindaz, amivel dolgunk van, és itt lehet terünk arra, hogy képesek legyünk megnézni, mit rejt mindaz, ami a felszínre bukkant. A női körben képes feloldódni minden különbözőség és elkülönülés. A női körben megélhetjük, hogy lényegében mind, mind egyek vagyunk. Ugyanarra tartunk és ugyanarra vágyunk. Ettől pedig a női körben képesek vagyunk újjászületni.

Miben segít egy női szertartás?

Egy női szertartás segít visszakapcsolni minket a legősibb női tudásunkhoz. Megmozgatja a legbelső rétegeinket, dolgozik a lelkünkkel, szellemünkkel, energetikailag hangol, közben mindez fizikai szintre is ér bennünk. Egy szertartás kiold régi blokkokat, közben pedig egy olyan helyre repít, ahová jó megérkezni, ahol jó lenni. Lecsupaszít, visszavezet - a legbelső önmagunkba. Hiszem, hogy ezt minden Nőnek joga van újra és újra megtapasztalni. Ehhez pedig nincs szükség semmi különlegesre. Csak Rád és a saját magadra fordított figyelmedre.

Miben ad többet egy online kurzus, mint a díjmentes online női közösség?

Az online kurzusokban mindig komplex anyagok és tartalmak sorozatát fogod megtalálni. A kurzusok egy adott téma köré szerveződnek, azt holisztikusan, széleskörűen hivatottak körüljárni. Ezekhez az anyagokhoz folyamatos hozzáférést kapsz a megrendelés után. A díjmentes online női közösségben pedig egy-egy ízelítő programot, relaxációt, jógagyakorlást találhatsz. Olykor ezek csak korlátozott ideig elérhetőek a csoportban.

Miben segít a női jóga?

A női jóga a női működésre, női anatómiára, ciklikusságra fókuszáló jógairányzat. A Naliní női jóga módszere pedig kifejezetten jótékony hatással van a női egészségre. A női jóga segít közelebb kerülni a nőiségedhez, kiegyensúlyozza a hormonrendszeredet, támogat az érzelem- és stresszkezelésben, harmonizálja az idegrendszered működését. A női jóga által is megtapasztalhatod a női közösség erejét, ha csoportos formában gyakorolsz. Továbbá a tested átmozgatásával együtt, a lelkedre, szellemedre is ható gyakorlással teszel a női egészségedért.

Miben segít az egészségpszichológia?

Az egészségpszichológia a pszichológia azon irányzata, amelynek fókuszában az egészség, annak fenntartása és/vagy visszaállítása, valamint az egészség pszichés és mentális vonatkozásai állnak. Az egészségpszichológia sokkal inkább jelenfókuszú, kevésbé feltáró irányzat. Az egészségpszichológia nem diagnosztizál, nem fókuszál pszichiátriai kórképekre. Helyette támogatja azoknak az erőforrásoknak, hatékony megküzdési módoknak a mozgósítását, amelyek az egészségünket szolgálják.

Miben segít a theta healing?

A theta healing egy energiagyógyászati technika, amelynek segítségével a theta agyhullámot elérve foglalkozhatunk a kognitív hitrendszereink feltárásával és átalakításával. A theta agyhullám elérésével olyan tudatállapotba kerülünk, amelyben mintha megnyitnánk egy hidat a tudatos és tudatalatti tartalmaink között. Ezáltal magasabb nézőpontból láthatunk rá viselkedésünkre, működésünkre, megküzdési módjainkra. Ebben az állapotban elérhetőbbé válik számunkra a teremtő, tiszta energia, valamint a transzcendens énünkkel való kapcsolódás is.

Maradt még kérdésed?

Ha nem vagy biztos abban, hogy ez Neked való, vagy bármilyen további kérdésed van, akkor írj Nekem üzenetet és én 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek

Várlak egy díjmentes konzultációra

Megismerkedhetünk és átbeszélhetjük, miben lehetek a segítségedre! Az alábbi űrlap segítségével jelentkezz a konzultációra, én pedig hamarosan keresni foglak, hogy egyeztessünk a részletekről.