Barion Pixel

Jelentkezz most a nyári Ciklusszinkron Tanfolyamra!

Lépj át a változás kapuján

Ez a minikurzus támogató kezet nyújthat számodra, ha éppen átalakító változások zajlanak benned és körülötted.

  • 1 db előadás
  • 1 db meditáció
  • 1 db önismereti munkafüzet

5.990 Ft

Neked ajánlom, ha

  • készen állsz szintet lépni, de valami még visszatart,
  • szívesen találkoznál önmagaddal új formákban,
  • szeretnél rálátni a belső működéseidre, önismeretedet bővítenéd,
  • újabb lépést tennél önmagad és a kibontakozásod felé

Gyakran Ismételt Kérdések

Meddig férek hozzá az online kurzushoz?

A Hold Krónikákon megvásárolt termékekhez, online kurzusokhoz folyamatos, örök hozzáférést kapsz. Így a saját ritmusodban haladhatsz a kurzusokkal.

Mit tartalmaznak a kurzusok?

A kurzusokat minden esetben holisztikus, integrált szemléletben állítom össze, így a kurzusokban általában találhatók előadások, önismereti munkafüzetek, meditációk, relaxációk, női jóga gyakorlások. Az anyagokat általában e-book formátumban, videóként vagy hanganyagként fogod elérni.

Mit jelent az „Ismerkedő kurzusok” kategória? Kinek ajánlott?

Az „Ismerkedő kurzusok” kategóriában olyan rövidebb online kurzusok találhatók, amelyek segítenek belekóstolni az önismeretbe, elindíthatnak az utadon. A minikurzusok általában egy előadásból/jógaórából, egy meditációból, valamint egy önismereti munkafüzetből állnak. Akkor ajánlom, ha még ismerkedsz az önismerettel, a nőiségeddel, és ízelítőt szeretnél kapni a Hold Krónikákon található hosszabb kurzusokból.

Várandósan is végezhetem a kurzusokat?

Az online kurzusok végezhetők várandósság alatt is, a jógagyakorlásokat kivéve! Ha várandós vagy, a jógagyakorlásokkal kérlek várj a gyermekágyas időszak végéig! A kurzusok többi anyaga viszont már most is hasznos lehet a számodra.

Hogyan fizethetek?

Az oldalon bankkártyával, továbbá előre utalással van lehetőséged fizetni.

Hogyan érem el a kurzusokat?

Amikor megvásárolsz egy online kurzust, ezáltal létrehozol egy fiókot az oldalon. Ezen a fiókon keresztül fogod elérni a megvásárolt kurzusaidat a kurzus tanuló felületén.

Kinek javasoltak a kurzusok?

Ha szeretsz egyénileg, az otthonodból, a saját tempódban fejlődni, tanulni, tapasztalni, az online kurzusok Neked valók! A kurzus feldolgozásában mégsem vagy magadra hagyva, csatlakozhatsz a kurzusokhoz tartozó online közösséghez, valamint bátran fordulhatsz hozzám, amikor szükségét érzed! Az oldalon folyamatosan bővülő kínálatból, többféle témájú online kurzus közül válogathatsz, amelyek átkísérnek Téged a benned zajló változásokon.

Mit jelent az „Elmélyedő kurzusok” kategória? Kinek ajánlott?

Az „Elmélyedő kurzusok” kategóriában hosszabb, komplexebb online kurzusok találhatóak, amelyek segítségével mélyebbre evezhetsz az önismeret terén. Ezekben a kurzusokban bővebb, részletesebb anyagokat találsz, mint a minikurzusokban. Akkor ajánlom, ha úgy érzed, készen állsz elmélyülni egy-egy témában, ehhez segítségül hívnál egy támogató társat, de szívesen haladsz egyénileg ebben, az otthonodból, a saját, egyedi tempódban.

Mikor ellenjavallt a kurzus?

Ha jelenleg pszichiátriai kezelés alatt állsz, kérlek, konzultálj a kezelőorvosoddal, mielőtt belevágsz valamelyik online kurzusba! Továbbá vedd kérlek figyelembe, hogy az online kurzusok nem helyettesítik a pszichoterápiát, az orvosi, pszichiátriai
vizsgálatokat, kezeléseket, instrukciókat!

Továbbá a kurzusokban lévő jógagyakorlások esetén kérlek, hogy vedd figyelembe:

  • Ha várandós vagy, a jógagyakorlásokkal kérlek várj a gyermekágyas időszak végéig! A kurzusok többi anyaga viszont már most is hasznos lehet a számodra.
  • Ha sérülésed, műtéted volt az elmúlt 2 hónapban, kérlek, hogy várj legalább 8 hetet a jógagyakorlással, és kérd az orvosod tanácsát a gyakorlás megkezdése előtt!
Miben ad többet egy online kurzus, mint a díjmentes online női közösség?

Az online kurzusokban mindig komplex anyagok és tartalmak sorozatát fogod megtalálni. A kurzusok egy adott téma köré szerveződnek, azt holisztikusan, széleskörűen hivatottak körüljárni. Ezekhez az anyagokhoz folyamatos hozzáférést kapsz a megrendelés után. A díjmentes online női közösségben pedig egy-egy ízelítő programot, relaxációt, jógagyakorlást találhatsz. Olykor ezek csak korlátozott ideig elérhetőek a csoportban.

Maradt még kérdésed?

Ha nem vagy biztos abban, hogy ez Neked való, vagy bármilyen további kérdésed van, akkor írj Nekem üzenetet és én 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek

Várlak egy díjmentes konzultációra

Megismerkedhetünk és átbeszélhetjük, miben lehetek a segítségedre! Az alábbi űrlap segítségével jelentkezz a konzultációra, én pedig hamarosan keresni foglak, hogy egyeztessünk a részletekről.