Barion Pixel

Jelentkezz most a nyári Ciklusszinkron Tanfolyamra!

Gyakran ismételt kérdések – programokhoz

Gyakran Ismételt Kérdések

Miben segít egy női kör?

A női körökben, közösségekben együtt tudunk gyógyulni és fejlődni az önmagunkhoz és az egymáshoz való őszinte és tiszta odafordulásban. Ettől tudunk közösen, egymást támogatva emelkedni. Ez a női körök ereje. Női körbe járni azt jelenti, hogy tükörbe nézhetünk, hogy felszakadhatnak olyan sebek, amelyeket a családunkból, vagy a más Nőkkel, Férfiakkal való kapcsolódásban gyűjtöttünk be. A női körben felszínre jöhet mindaz, amivel dolgunk van, és itt lehet terünk arra, hogy képesek legyünk megnézni, mit rejt mindaz, ami a felszínre bukkant. A női körben képes feloldódni minden különbözőség és elkülönülés. A női körben megélhetjük, hogy lényegében mind, mind egyek vagyunk. Ugyanarra tartunk és ugyanarra vágyunk. Ettől pedig a női körben képesek vagyunk újjászületni.

Miben segít egy női szertartás?

Egy női szertartás segít visszakapcsolni minket a legősibb női tudásunkhoz. Megmozgatja a legbelső rétegeinket, dolgozik a lelkünkkel, szellemünkkel, energetikailag hangol, közben mindez fizikai szintre is ér bennünk. Egy szertartás kiold régi blokkokat, közben pedig egy olyan helyre repít, ahová jó megérkezni, ahol jó lenni. Lecsupaszít, visszavezet - a legbelső önmagunkba. Hiszem, hogy ezt minden Nőnek joga van újra és újra megtapasztalni. Ehhez pedig nincs szükség semmi különlegesre. Csak Rád és a saját magadra fordított figyelmedre.

Miben segít a női jóga?

A női jóga a női működésre, női anatómiára, ciklikusságra fókuszáló jógairányzat. A Naliní női jóga módszere pedig kifejezetten jótékony hatással van a női egészségre. A női jóga segít közelebb kerülni a nőiségedhez, kiegyensúlyozza a hormonrendszeredet, támogat az érzelem- és stresszkezelésben, harmonizálja az idegrendszered működését. A női jóga által is megtapasztalhatod a női közösség erejét, ha csoportos formában gyakorolsz. Továbbá a tested átmozgatásával együtt, a lelkedre, szellemedre is ható gyakorlással teszel a női egészségedért.

Várandósan is csatlakozhatok a tanfolyamhoz?

Ha jelenleg várandós vagy, a női jóga gyakorlásokat csak a gyermekágy utánra javaslom Neked, azonban, ha ezzel együtt hív a program, szeretettel várlak. A gyakorlások felvételeihez hozzáférésed lesz a későbbiek során is, továbbá a női körök, valamint a tanfolyam többi anyaga a várandósságod alatt is hasznos lehet a számodra.

Mikor ellenjavallt a tanfolyam?

Ha jelenleg pszichiátriai kezelés alatt állsz, kérlek, konzultálj a kezelőorvosoddal, mielőtt belevágsz a programba! Továbbá vedd kérlek figyelembe, hogy az online tanfolyam nem helyettesíti a pszichoterápiát, az orvosi, pszichiátriai vizsgálatokat, kezeléseket, instrukciókat!

Továbbá a tanfolyamon lévő jógagyakorlások esetén kérlek, hogy vedd figyelembe:

  • Ha várandós vagy, a jógagyakorlásokkal kérlek várj a gyermekágyas időszak végéig! A gyakorlások felvételeihez viszont hozzáférésed lesz a későbbiek során is, továbbá a női körök, valamint a tanfolyam többi anyaga a várandósságod alatt is hasznos lehet a számodra.
  • Ha sérülésed, műtéted volt az elmúlt 2 hónapban, kérlek, hogy várj legalább 8 hetet a jógagyakorlással, és kérd az orvosod tanácsát a gyakorlás megkezdése előtt!
Miben ad többet az online tanfolyam, mint a díjmentes online női közösség?

Az online tanfolyam során egy zárt női csoportban, adott témák szerint mélyülhetsz el a nőiségedben. Az adott témát minden hónapban holisztikusan és széleskörűen fogjuk körüljárni. A tanfolyam során továbbá egy teljes folyamaton kísérlek végig, a női alapoktól a kiteljesedett, szabad női létedig. A díjmentes online női közösségben pedig egy-egy ízelítő programot, relaxációt, jógagyakorlást találhatsz. Olykor ezek csak korlátozott ideig elérhetőek a csoportban.

Maradt még kérdésed?

Ha nem vagy biztos abban, hogy ez Neked való, vagy bármilyen további kérdésed van, akkor írj Nekem üzenetet és én 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek

Várlak egy díjmentes konzultációra

Megismerkedhetünk és átbeszélhetjük, miben lehetek a segítségedre! Az alábbi űrlap segítségével jelentkezz a konzultációra, én pedig hamarosan keresni foglak, hogy egyeztessünk a részletekről.