Barion Pixel

Jelentkezz most a nyári Ciklusszinkron Tanfolyamra!

Szeretettel köszöntelek,

Mányai Adrienn vagyok

Holisztikus női egészség-specialista, a Hold Krónikák alapítója és mesélője. Szívügyem a női egészség.

A hivatásom

Alkalmazott egészségszakpszichológus, Naliní női jóga oktató, ciklusszinkron oktató, szakrális női kör és szertartásvezető, valamint theta healing konzulens vagyok. Az elmúlt években mindezek olyan tapasztalásokat hoztak el számomra, amelyek hatására szakmailag is rátaláltam egy mélyebb egységre. Így ezen módszerek és szemléleti keretek sajátos kombinációjával kísérem az útjukon a fejlődni vágyó Nőket: vissza, majd újra és újra önmagukhoz. Ez a hivatásom.

A küldetésem

Meggyőződésem, hogy minden Nőben már most ott van a tudás ahhoz, hogy kiteljesedjen, a saját erejében és tengelyében álljon, teremteni tudjon. A küldetésem, hogy megmutassam számodra mindezt.
Segítek, hogy megtaláld az önmagadhoz vezető utat, hogy ezen az úton felfedezhesd azt az egészséges, szabad és teremtő Nőt, aki vagy.

Így dolgozom

Munkámban a tudományos, pszichológiai alapok, a kognitív és mentális fókusz mellett helyet kap a női ciklus és testorientált önismereti munka, valamint egy mélyebb spiritualitás és szakralitás is. Mindegyik egyaránt fontos számomra. Amikor hozzám fordulsz támogatásért, minden részedet meghívhatod a folyamatba, hiszen a testtel, a lélekkel, az elmével és a szellemmel egységben foglalkozunk. Hiszem, hogy így tudunk mélyrehatóan változni, fejlődni, haladni a kiteljesedésünk, örömteli, szabad és áramló életünk felé.
Minden, amivel a Hold Krónikákon találkozol, ezen a szemléleten alapszik: az egyéni konzultációs folyamatok, a női programok, valamint az online kurzusok is.

A Hold Krónikák születése

Nőiségem útján akkor indultam el igazán, amikor a fogamzásgátló tabletta abbahagyását követően felborult a hormonegyensúlyom, rendszertelenné vált a ciklusom, emellett emésztési problémák, ételintoleranciák, pattanások, ekcéma, petefészek ciszták, inzulinrezisztencia, pánikrohamok, folyamatos belső bizonytalanság is a „csomagom” része volt. Innen indultam évekkel ezelőtt. Mára már egészséges Nőnek érzem magam, amiért mérhetetlen hála van bennem.
Ennek az útnak köszönhetem, hogy ma itt vagyok, valamint azt is, hogy életre hívhattam a Hold Krónikákat. A Hold Krónikák a szerelemprojektemként indult, azzal a szándékkal, hogy elérhetővé váljon számodra az a tudás a női egészségről, amit a saját utamon én magam is megtapasztaltam: hiszen a saját egészségemet azokkal a holisztikus módszerekkel sikerült újra egyensúlyba hoznom, amelyeket ma a hivatásomban is képviselek.

A Hold Krónikák egy
női tér, ahol

  • tudást szerezhetsz
  • tapasztalatot gyűjthetsz és cserélhetsz
  • kibonthatod a nőiségedet
  • megérkezhetsz a csendedbe
  • emelkedhetsz, töltődhetsz
  • kapcsolódhatsz nőtársaiddal
  • megtapasztalhatod a női közösségek támogató és megtartó erejét
  • rátalálhatsz a belső erődre
  • megérezheted a női léted szabadságát

A Hold Krónikák egy női tér, ahol megtalálhatjuk az önmagunkhoz és
az egymáshoz vezető utat.
A Hold Krónikák Neked szól, és minden útkereső és úton járó Nőnek.
Erre hívlak, drága Nő! Szívből várom a közös utazásunkat!

Itt találkozhattunk

Őszi-téli változások, fókuszban az elengedés – Egy Latte Mellett Podcast

Beszélgetés a női körökről, közösségekről a Vénuszkagyló műsorában

Ciklustudatosság, női egészség, önismeret – HoldfényPodcast

Csendben Nő Konferencia – 2021

Várlak egy díjmentes konzultációra

Megismerkedhetünk és átbeszélhetjük, miben lehetek a segítségedre! Az alábbi űrlap segítségével jelentkezz a konzultációra, én pedig hamarosan keresni foglak, hogy egyeztessünk a részletekről.