Barion Pixel

Jelentkezz most a nyári Ciklusszinkron Tanfolyamra!

Ciklusszinkron Tanfolyam

5 hetes online tanfolyamon kerülhetsz közelebb ciklikus működésedhez, holisztikus eszközöket elsajátítva állíthatod vissza női egyensúlyodat és szabadíthatod fel ezáltal önmagad a nőiségedben.

Itt tudod kiválasztani a csomagodat!

Kérlek, részletfizetés esetén vedd figyelembe, hogy az anyagokhoz és a tanfolyamhoz való hozzáférés élő előfizetés esetén biztosított. Amennyiben a második havi részlet kifizetése elmarad, úgy a hozzáférésed is megszűnik.

37.500 Ft85.000 Ft

Neked ajánlom, ha

  • szeretnél összhangban élni a ciklusod működésével
  • holisztikus eszközökkel támogatnád önmagad a ciklusod minden szakaszában
  • szeretnéd a testedet, a lelkedet, az elmédet és a szellemedet is ciklusszinkronban táplálni
  • felborult hormonegyensúllyal küzdesz (PCOS, PMS tünetek, pajzsmirigy eltérések, rendszertelen ciklus)
  • most hagytad abba a hormonális fogamzásgátló használatát
  • szeretnéd mélyebben megismerni a ciklusodat

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan kapom meg a megvásárolt tanfolyamot?

Amikor megvásárolod a Ciklusszinkron Tanfolyam bármelyik csomagját, automatikusan létrehozol egy fiókot is a weboldalon. Ezen a fiókon keresztül fogod elérni a tanfolyam tanuló felületét. A megadott e-mail címedre fog érkezni egy automatikus üzenet, amely segítségével először be tudsz lépni a fiókodba. Első belépéskor érdemes megváltoztatnod az automatikusan generált jelszót, az új jelszót pedig megőrizned magadnak.

Hogyan fizethetek az oldalon?

Az oldalon bankkártyával, továbbá előre utalással van lehetőséged fizetni.

Meddig férek hozzá a tanfolyam anyagaihoz?

A Hold Krónikák Ciklusszinkron Tanfolyam anyagaihoz a megvásárlás után folyamatos, örök hozzáférést kapsz, hogy bármikor vissza tudj térni az anyagokhoz, amikor szükséged van rá.

Van lehetőség részletfizetésre?

Igen, a Ciklusszinkron Tanfolyam csomagjait fizetheted egy összegben, valamint két részletben is. Részletfizetés esetén az első részletet a jelentkezéssel szükséges rendezned, a második részletről a következő hónapban számlát fogsz kapni, amelyet a jelentkezési határidőt követő 30. napig rendezhetsz átutalással. Részletfizetés esetén kérlek, vedd még figyelembe, hogy az anyagokhoz és a tanfolyamhoz való hozzáférés élő előfizetés esetén biztosított. Amennyiben a második havi részlet kifizetése elmarad, úgy a hozzáférésed is megszűnik.

Maradt még kérdésed?

Ha nem vagy biztos abban, hogy ez Neked való, vagy bármilyen további kérdésed van, akkor írj Nekem üzenetet és én 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek

Várlak egy díjmentes konzultációra

Megismerkedhetünk és átbeszélhetjük, miben lehetek a segítségedre! Az alábbi űrlap segítségével jelentkezz a konzultációra, én pedig hamarosan keresni foglak, hogy egyeztessünk a részletekről.