Barion Pixel

Használd július 31-ig az ÚJSZÜLETIK kuponkódot 20% kedvezményért az online kurzusokra!

2024.07.01.

A kibillent hormonegyensúlyod nem pár nap alatt fog helyreállni

Tudom, mennyivel jobb lenne, ha azt mondhatnám, hogy itt egy varázsmódszer vagy egy varázspirula, amiről egy-kettőre köddé válik minden kellemetlen tüneted, ami megnehezíti a mindennapjaidat Nőként. Ilyen sajnos azonban nincs a kezemben. Nem is hiszem, hogy van ilyen.

Mindazt kiegyensúlyozni, ami miatt a hormonrendszered kibillent az egyensúlyából, nem pár nap vagy pár hét lesz nagy valószínűséggel. Hiszen ez a hormonális eltérés nem egy nap alatt alakult ki, így azt helyrehozni sem egy nap lesz!

Nem tudom, hogy számodra mennyi időre lesz szükség: lehet, hogy elég lesz néhány ciklusnyi idő, lehet, hogy hónapok, lehet, hogy akár egy év is. Bizony. Komplex esetekben néha több év is lehet. 

A ‘quick fix’, azaz a gyors megoldások helyett

A legfontosabb viszont, hogy vannak olyan eszközök a kezünkben, amelyek támogatásával apró lépésekben, türelemmel, folyamatos odafordulással, gondoskodó figyelemmel és szeretettel önmagunk felé, lesz javulás azokban a tünetekben és újra elérhető, majd pedig fenntartható a hormonegyensúly!

Ezek pedig olyan eszközök, amik ezentúl mindig ott lesznek Neked! Ott lesznek, hogy a legapróbb jeleit észrevedd annak, ha újra kibillenne valami. Ott lesznek, hogy azonnal tudd, hogyan támogasd meg a testedet és hogyan kísérd vissza saját magadat újra és újra az egyensúlyodhoz, bármennyi időre is van szükséged ehhez.

Ilyen eszközök:

  • a ciklusnapló vezetés
  • a ciklusszinkron életmód:
    • a ciklusoddal szinkronban való étkezés és mozgás
    • az alvási rutinod rendezése
    • valamint, ha megérted a női lelked ciklikusságát
    • és újra a ciklusoddal összhangban éled az életed

A Ciklusszinkron Tanfolyamon ezeket az eszközöket adom át számodra!

Ha első kézből szeretnél értesülni az aktuálisan induló tanfolyamokról, programokról, iratkozz fel a Hold Krónikák Hírlevélre az alábbi linken!

Szeretettel:
Adri

Várlak egy díjmentes konzultációra

Megismerkedhetünk és átbeszélhetjük, miben lehetek a segítségedre! Az alábbi űrlap segítségével jelentkezz a konzultációra, én pedig hamarosan keresni foglak, hogy egyeztessünk a részletekről.